The University of Shiga Prefecture Repository >
人間文化学部・人間文化学研究科(School of Human Cultures/Graduate School of Human Cultures) >
紀要論文(人間文化:滋賀県立大学人間文化学部研究報告) >
45号 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11355/380

Title: 食育推進隊の食育活動実践報告―秦荘やまいもの調理特性を活かした地域戦略商品の開発―
Authors: 廣瀬, 潤子
立花, 彩華
野中, えみな
橋本, 瀬菜
向, 樹里子
小澤, 惠子
Issue Date: 31-Oct-2018
Publisher: 滋賀県立大学人間文化学部
NII JaLC DOI: info:doi/10.24795/nb045_040-043
URI: http://hdl.handle.net/11355/380
Appears in Collections:45号

Files in This Item:

File Description SizeFormat
nb045_040-043.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

University of Shiga Prefecture Library Information Center - Feedback   About DSpace Software